PRODUK UTAMA

XIKOO3

Tentang Kami

XIKOO Industrial Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik cooler hawa panggedena di Cina, nu dedicated di konsumsi low jeung ramah lingkungan evaporative hawa cooler R&D jeung desain, pabrik, pamasaran, jualan na jasa ti 2007. lokasina di distrik Pan Yu, Guangzhou kota.kalawan aksés Transportasi merenah.

Ngaliwatan leuwih ti 13years produk anyar ngembang sarta model heubeul Ngaronjatkeun, aya leuwih ti 20 rupa model pikeun aplikasi béda.produk utama XIKOO kaasup cooler hawa portabel, cooler hawa industri, cooler hawa jandela, cooler hawa centrifugal, solar DC hawa cooler jeung hawa cooler parts.widely dipaké pikeun imah, kantor, toko, rumah sakit , stasion, tenda, rumah kaca, réstoran, workshop, gudang jeung tempat séjén.

PRODUK HOT

Proyék

  • Kumaha niiskeun gudang cet kimiawi?

    Cai industri evaporative hawa cooler + knalpot kipas cooling skéma Kahiji sakabeh, cet kimia Réngsé téh barang bahaya kaduruk tur ngabeledug.Gudang sareng barang-barang sapertos kitu kedah diisolasi, ditangtayungan tina cahaya sareng ventilasi.Janten henteu cocog pikeun nyimpen produk cet dina gudang ...

  • Customer'evaluation pikeun proyék cooler hawa industri XIKOO.

    Halo sadayana!Abdi manajer produksi Mr.Jiang.Parantos langkung ti 4 sasih ti saprak perusahaan kami ngawitan nganggo desain sistem pendingin hawa anu langkung tiis sareng dipasang ku XIKOO.Sababaraha parasaan sareng pangalaman tina cooler hawa industri XIKOO bakal dibagikeun sareng anjeun 1. The injection molding ...

Kirim pesen anjeun ka kami: