Solar DC Air Cooler

  • Portable solar DC air cooler XK-05SY

    Portabel surya DC cooler hawa XK-05SY

    Surya mangrupikeun énergi anu ramah lingkungan anu anyar, XIKOO ngudag inovasi téknologi sareng hemat énergi sareng perlindungan lingkungan, dikembangkeun sareng dihasilkeun XK-05SY Portabel surya 24v DC hawa cooler. sareng éta nyaéta portir hawa ngejat langkung tiis, merenah pikeun mindahkeun sareng nambihan cai. Penampilan Anu Saé ABS Anyar ...
  • portable solar desert DC air cooling fan XK-06SY

    gurun surya portabel kipas AC hawa kipas XK-06SY

    Surya mangrupikeun énergi anu ramah lingkungan anu anyar, XIKOO ngudag inovasi téknologi sareng hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan, dikembangkeun sareng diproduksi XK-06SY portabel surya gurun DC kipas hawa. sareng éta nyaéta portir hawa ngejat langkung tiis, merenah pikeun mindahkeun sareng nambihan cai. Penampilan Anu Saé ...
  • Solar window 12/24v DC evaporative air cooler XK-25/40C

    Jandéla panonpoé 12 / 24v DC épérsial hawa cooler XK-25 / 40C

    Surya mangrupikeun énergi anu ramah lingkungan anu anyar, XIKOO ngudag inovasi téknologi sareng hemat énergi sareng perlindungan lingkungan, dikembangkeun sareng dihasilkeun XK-25 / 40C tanaga surya DC cooler hawa. sareng éta ogé tipe jandela cooler hawa nguap, éta ngagaduhan pipa udara sareng diffuser hawa, tiasa dipasang ...