Produk

  • workshop industrial evaporative air cooler China manufacture XK-18/23/25S

    bengkel industri menguap hawa cooler Cina ngadamel XK-18/23 / 25S

    XK-18/23 / 25S lokakarya industri ngejat hawa leuwih tiis nyaéta cooler hawa industri anu paling populér. Kami ngararancang éta kalayan kakuatan anu béda 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo nyumponan paménta anu béda. Sareng aya nepi, ka handap, debit hawa samping janten gampang dipasang dina témbok, hateup sareng tempat-tempat sanés. Lumaku t ...
  • New 12cm thickness cooling pad industrial air cooler XK-18/23/ST

    Anyar 12cm ketebalan pendinginan pad industri cooler hawa XK-18/23 / ST

    Pendinginan hawa industri sareng bantalan pendinginan 12cm mangrupikeun panilitian sareng pamekaran mandiri ku XIKOO di 2020. Cetakan injeksi urang nyalira sareng patén modél utiliti & patén penampilan urang. Éta kalebet up debit, debit handap sareng debit sisi, tiasa nyumponan paménta anu béda pikeun masang tempat. Anu ...
  • mute industrial centrifugal water evaporative air cooler XK-20S

    bisu industri sentrifugal cai evaporative cooler hawa XK-20S

    XK-20S bisu industri centrifugal water cooler hawa ngejat nyaéta cooler hawa sentrifugal industri anu paling populér. Sareng aya anu turun, turun, ngalirkeun hawa samping janten gampang dipasang dina témbok, hateup sareng tempat-tempat sanés. Ditrukeun pikeun niiskeun pabrik 60-80m2 di daérah anu lembab sareng pabrik 150-200m2 di ...
  • big airflow industrial air cooler cooling fan XK-30S

    aliran hawa industri gedé kipas angin tiis kipas XK-30S

    XK-30S kipas udara gedé industri kipas hawa leuwih tiis kipas angin nyaéta industri cooler hawa langkung populér. Éta kakuatan 3kw lemah sareng aliran udara 30000m3 / h ageung, sareng pangiriman udara 40-50m dina garis pipa. Dilarukeun pikeun niiskeun 200-250m2 daérah kalayan sapotong. XK-30S kipas udara industri kipas pendingin udara gedé kipas pendingin dilengkepan ...
  • small Portable room evaporative air cooler with ice Pack XK-05SY

    rohangan leutik Portable cooler evaporative air cooler with ice Pack XK-05SY

    XK-05SY kamar Portabel leutik épolérasi hawa leuwih tiis kalayan és Paket XIKOO XK-05SY kamar Portabel leutik épolér hawa menguap panas pisan, ngirangan suhu ngaliwatan cai anu ngejat. sareng éta alit sareng éndah, aya fitur sapertos dihandap: Penampilan Alus Bahan ABS Bahan awak Anyar, An ...
  • evaporative home portable air cooler China manufacture XK-06SY

    home evaporative cooler air portable cooler Cina ngadamel XK-06SY

    XK-06SY home evaporative cooler air portable cooler Cina ngadamel XK-06SY home portable air cooler pisan populer pikeun bumi, kantor, kamar. balanja sareng tempat sanés. Seueur distributor alat nyandak modél ieu pikeun bisnisna, sareng aya seueur pujian pikeun XK-06SY ti pangguna akhir. XK-06SY ...
  • portable outdoor water evaporative air cooler XK-15SY

    portabel cai luar épérator hawa ngejuk XK-15SY

    XK-13 / 15SY portabel cai luar épérator hawa cooler hawa paling populér modél cooler hawa portabel komérsial, éta tiasa ngirangan suhu ngalangkungan cai nguap kalayan konsumsi rendah. Éta ngagaduhan sababaraha fitur sapertos dihandap: Penampilan Anu Saé Bahan Plastik PP Anyar, Anti-UV, Anti sepuh, umur panjang ti ...
  • 18000m3/h  23000m3/h big airflow portable industrial  water air cooler XK-18/23SY

    18000m3 / h 23000m3 / h aliran udara ageung portabel cai industri hawa cooler XK-18 / 23SY

    XK-18 / 23SY 18000m3 / h 23000m3 / h ageung hawa portabel cai cooler XIKOO hawa portabel ageung hawa cooler ngirangan suhu ngaliwatan cai ngejat. Sareng konsumsi low. éta produk ramah lingkungan. • Bawa hawa bersih XIKOO cooler hawa gaduh debu buktina pikeun nyaring hawa, nalika lingkungan ...
  • Portable industrial evaporative air cooler for workshop XK-18SYA

    Cooler hawa ngejat industri portabel pikeun bengkel XK-18SYA

    XIKOO mendesain basis XK-18SYA dina cool hawa industri. Ningkatkeun cooler hawa industri kalayan tanki cai ageung 350L, roda, pipa udara siku sareng diffuser hawa janten XK-18SYA. Janten Éta tiasa nangtung sareng portabel dina lantai, henteu dipasang. LCD + kadali jauh, aya 12 kecepatan anu béda pikeun ngarobih, langkung ti ...
  • desert evaporative swamp Air cooler fan supplier XK-75/90SY

    gurun nguap rawa Air cooler kipas supplier XK-75 / 90SY

    XK-75 / 90SY gurun ngejat kipas Pendingin hawa mangrupikeun modél klasik cooler hawa tank ageung. éta ngagaduhan manual sareng otomatis dua cara pikeun nambihan cai nganggo tank gedé 120L. Bagian kualitas na sapertos dihandap: Bahan pp Anyar awak XK-75 / 90SY gaduh Bahan Plastik PP Anyar, Anti-UV, Anti sepuh, umur panjang. panas saé ...
  • Portable solar DC air cooler XK-05SY

    Portabel surya DC cooler hawa XK-05SY

    Surya mangrupikeun énergi anu ramah lingkungan anu anyar, XIKOO ngudag inovasi téknologi sareng hemat énergi sareng perlindungan lingkungan, dikembangkeun sareng dihasilkeun XK-05SY Portabel surya 24v DC hawa cooler. sareng éta nyaéta portir hawa ngejat langkung tiis, merenah pikeun mindahkeun sareng nambihan cai. Penampilan Anu Saé ABS Anyar ...
  • portable solar desert DC air cooling fan XK-06SY

    gurun surya portabel kipas AC hawa kipas XK-06SY

    Surya mangrupikeun énergi anu ramah lingkungan anu anyar, XIKOO ngudag inovasi téknologi sareng hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan, dikembangkeun sareng diproduksi XK-06SY portabel surya gurun DC kipas hawa. sareng éta nyaéta portir hawa ngejat langkung tiis, merenah pikeun mindahkeun sareng nambihan cai. Penampilan Anu Saé ...
12 Teras> >> Halaman 1/2