Pendingin hawa Industrial

  • workshop industrial evaporative air cooler China manufacture XK-18/23/25S

    bengkel industri menguap hawa cooler Cina ngadamel XK-18/23 / 25S

    XK-18/23 / 25S lokakarya industri ngejat hawa leuwih tiis nyaéta cooler hawa industri anu paling populér. Kami ngararancang éta kalayan kakuatan anu béda 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo nyumponan paménta anu béda. Sareng aya nepi, ka handap, debit hawa samping janten gampang dipasang dina témbok, hateup sareng tempat-tempat sanés. Lumaku t ...
  • New 12cm thickness cooling pad industrial air cooler XK-18/23/ST

    Anyar 12cm ketebalan pendinginan pad industri cooler hawa XK-18/23 / ST

    Pendinginan hawa industri sareng bantalan pendinginan 12cm mangrupikeun panilitian sareng pamekaran mandiri ku XIKOO di 2020. Cetakan injeksi urang nyalira sareng patén modél utiliti & patén penampilan urang. Éta kalebet up debit, debit handap sareng debit sisi, tiasa nyumponan paménta anu béda pikeun masang tempat. Anu ...
  • mute industrial centrifugal water evaporative air cooler XK-20S

    bisu industri sentrifugal cai evaporative cooler hawa XK-20S

    XK-20S bisu industri centrifugal water cooler hawa ngejat nyaéta cooler hawa sentrifugal industri anu paling populér. Sareng aya anu turun, turun, ngalirkeun hawa samping janten gampang dipasang dina témbok, hateup sareng tempat-tempat sanés. Ditrukeun pikeun niiskeun pabrik 60-80m2 di daérah anu lembab sareng pabrik 150-200m2 di ...
  • big airflow industrial air cooler cooling fan XK-30S

    aliran hawa industri gedé kipas angin tiis kipas XK-30S

    XK-30S kipas udara gedé industri kipas hawa leuwih tiis kipas angin nyaéta industri cooler hawa langkung populér. Éta kakuatan 3kw lemah sareng aliran udara 30000m3 / h ageung, sareng pangiriman udara 40-50m dina garis pipa. Dilarukeun pikeun niiskeun 200-250m2 daérah kalayan sapotong. XK-30S kipas udara industri kipas pendingin udara gedé kipas pendingin dilengkepan ...
  • new heightened duct cooling system industrial air cooler XK-25H

    anyar ningkatkeun saluran sistem pendingin hawa industri cooler XK-25H

    XK-25H énggal sistem pendinginan saluran udara anu langkung énggal nyaéta cooler hawa industri anu énggal dikembangkeun ku XIKOO. aya nepi, ka handap, debit hawa samping janten gampang dipasang dina témbok, hateup sareng tempat-tempat sanés. Modél énggal ieu kalayan pad pendinginan anu luhur, épék menguap sareng épisién anu langkung saé. A ...
  • stainless steel big centrifugal industrial air ooler XK-30/35/45/50S

    stainless steel industri centrifugal badag hawa ooler XK-30/35/45 / 50S

    XK-30/35/45 / stainless steel cool centrifugal air cooler industri ageung dirancang pikeun bengkel ageung. Kalayan aliran udara ageung sareng tekanan hawa, jarak pangiriman udara jauh janten 100-200meters. Éta dirarancang janten sabuk gearing kipas sentrifugal sareng cangkang stainless steel padet sareng awét. Éksap éfisién tinggi ...